Gerald Opsteeg

Gerald Opsteeg, accountant in Schaijk, 20 jaar ervaring bij middelgrote kantoren.

Er moet een klik zijn!

De beste dienstverlening verkrijg je door goed samen te werken. Daarom vinden wij die ‘klik’ zo belangrijk! Wij willen jou, je onderneming en je drijfveren echt leren kennen. Wij geloven namelijk dat we daardoor écht zien wat jouw onderneming nodig heeft en zo kunnen wij de juiste toegevoegde waarde bieden. Dat maakt ons werk ook zo leuk! Gedurende het gehele proces vind je ons trouw aan je zijde, zo zijn wij jou optimaal van dienst.

Bij het aangaan van een samenwerking bespreken we één vaste prijs voor de standaardwerkzaamheden. Hiermee voorkomen verrassingen achteraf. Oprechte betrokkenheid is voor ons van onbetaalbare waarde; heb je ons nodig? Dan bel of mail je ons gewoon! Wij helpen je wanneer jij dat nodig hebt.

Opsteeg MKB is lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA). De NBA ziet erop toe dat leden kwaliteit leveren door verplichte permanente educatie en periodieke toetsingen. Iedere accountant dient zich te houden aan beroeps- en gedragsregels. Deze regels zijn bedoeld om de belangen van de klant te waarborgen.