Diensten van Opsteeg MKB

Graag zijn wij je van dienst, zie hieronder wat we voor je kunnen betekenen.

Accountancy

Dankzij een efficiënte en continue administratieverwerking beschik je altijd over de meest actuele cijfers. Zo maak jij de beste plannen en beslissingen met oog op de toekomst! Natuurlijk houden wij ook een oogje in het zeil en bespreken we samen met jou periodiek de cijfers. Maar mochten we tussendoor signalen oppikken die besproken moeten worden, dan trekken we direct aan de bel! Zo proberen we echt een toegevoegde waarde te zijn voor jouw onderneming.

Daarnaast stellen we de jaarstukken voor je op en ondersteunen we je bij het opstellen van prognoses en begrotingen.

Fiscale dienstverlening

De fiscale wetgeving kan ontzettend ingewikkeld zijn. Daar komt ook nog eens bij dat dat de regels constant wijzigen. Het kan dan lastig zijn om te peilen wat de huidige wetgeving inhoud. Opsteeg MKB houdt die wijzigingen daarom goed in de gaten zodat we de fiscale mogelijkheden zo optimaal mogelijk voor je benutten.

Bij onze fiscale dienstverlening kijken we naar de optimale structuur, keuze van de juiste rechtsvorm, aftrekposten voor ondernemers, oudedagsvoorzieningen en meer!

Bedrijfsadvies

Als ondernemer maak je lastige beslissingen. Soms zelfs helemaal in je eentje! De ene keer betreft het een kleine beslissingen, de andere keer een grote. Wat vaststaat is dat ze allemaal even belangrijk zijn en dat het vaak één eenmalige keuze is. Op zo’n moment is het fijn als er iemand met je meekijkt en meedenkt voordat je de knoop doorhakt. Zo ben je er in ieder geval zeker van dat je de best mogelijke keuze maakt. En daar helpen we je graag bij. Indien nodig schakelen we een specialist in op het betreffende gebied. Alles voor een optimaal resultaat!

Interim opdrachten

Wij delen graag onze kennis en ervaring. Voor een frisse blik op het proces ben je bij ons aan het juiste adres!

Kun je voor één dag of twee dagen per week wel een interim gebruiken als controller of administrateur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Personeel

Salarisverwerking is meer dan alleen het opstellen van een salarisstrook. Je hebt er namelijk ook te maken met andere zaken zoals arbeidsrecht, loonheffingen en sociale verzekeringen. Salarisverwerking is echt specialistenwerk. Daarom werken wij hiervoor samen met een degelijke en betrouwbare partner.